1post

Vi har for alvor fart på hos JKL Teknik A/S. For tre år siden flyttede fra Støvring syd for Aalborg til Hobro endnu sydligere for Aalborg. det var lidt af en milepæl for os. Men intet at regne i forhold til begivenhederne det seneste års tid. De har på det nærmeste stået i kø for at komme til.

Først og fremmest er der blevet justeret på ejerskabet af JKL Teknik. Johnny Nicolaisen og Bo Nørager er konverteret fra ansatte til medejere. Siden 2007 har JKL Teknik været ejet 100 procent af Michael Larsen, AL Laser i Greve, som overtog virksomheden efter grundlæggeren Jørgen Lund. Nu er de to daglige frontfigurer Johnny Nicolaisen og Bo Nørager så med i ejerkredsen sammen med Michael Larsen.

Vi har tilføjet produkter og personale.

Danske cuttere
JKL Teknik A/S har sat yderligere en medarbejder på lønningslisten. Ivan Jensen er tiltrådt som ny sælger og skal hovedsagelig beskæftige sig med salg af cutter-udstyr. Det er der en årsag til:

”Vi har fået et nyt agentur, og det er dansk. Dancutter i Stoholm producerer nogle af de allerbedste cuttere til åbning af stik og har hidtil selv stået for salget. Nu vil virksomheden koncentrere sig om at producere og har gjort JKL Teknik til forhandler i hele Danmark.”

Tysk trykprøvning

”Vi har hentet et helt nyt produkt ind i vores sortiment. Nemlig trykprøvningsudstyr til kloakker. Det er fabrikken Sklarz ret præcist lige midt i Tyskland, der producerer, og der er tale om lidt af et unikt produkt med danske standarder. Trykprøvningerne foregår via en kontrolboks med sensorer, og alt foregår på dansk.”

”I øjeblikket har vi fire anlæg ude at køre. Tre almindelige og et stort, komplet anlæg på en hel trykprøvnings-trailer. Anlæggene kan lave trykprøvninger fra 50 til 1000 mm og både med vand og luft. Sensorerne sikrer, at man opnår meget præcise målinger og sikkerhed for, at trykprøvningerne er perfekte.

logo-nyt-transparent

2 comments

Comments are closed.